Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Θάνος Ανεστόπουλος και Κώστας Παρίσης, Acoustic Live στην Αστραδενή

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα) και ο Κώστας Παρίσης (Υπόγεια Ρεύματα) το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 22:00 παρουσιάζουν την πολυαναμενόμενη πρώτη μουσική συνεργασία τους στο Art Cafe Αστραδενή. Τα τραγούδια θα ερμηνευτούν ακουστικά με δυο φωνές και δύο κιθάρες.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θάνο Ανεστόπουλο (Διάφανα Κρίνα) και τον Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) δεν χρειάζονται. Επί 20, περίπου, χρόνια οι φωνές τους αποτελούν δυό από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρικοί, εκφραστικοί, έντονα φορτισμένοι και συνήθως με μια μελαγχολική ηλεκτρική ενέργεια, κράτησαν και κρατάνε συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους που αναζητούν την ομορφιά και τα αυθεντικά συναισθήματα που μοιράζει και κοινωνεί η ποίησή τους.

Σας προσκαλούμε να κοινωνήσετε μαζί τους τα ποιήματα και τις μουσικές τους σε αυτήν την μοναδική βραδιά ως συνέχεια αυτής της ωραίας μουσικής "υπόγειας διάφανης" περιπέτειας που μόλις άρχισε.

Αγαπημένα τραγούδια των Υπογείων Ρευμάτων και των Διάφανων Κρίνων από τους ίδιους τους τροβαδούρους τους. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών – όπως ο Johnny Cash o Nick Cave, οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι – καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου